Husk at skrive tydelige kontaktinformationer i dine discs. Er du medlem af en klub, er det også en fordel at skrive klubnavn i discen.
Finder du discs under din runde er det god stil at aflevere dem - enten direkte til ejeren eller ved at lægge dem i lost&found-tønden ved infotavlen ved hul 1.
 
Vi tømmer tønden 1-3 gange om ugen og sender sms'er ud til alle ejere, hvor der er et læstbart nummer i discen. Discs uden kontaktinformatier i fremlyses på Facebook (Disc Golf Danmark - Lost & Found - under albummet 'Eghjorten' (Media -> Albums)).
 
Det fedeste er, at få discs tilbage til deres rette ejer, men for ikke at drukne i ikke-afhentede discs, så sælger vi engang imellem ud af bunken - pengene går bla. til forbedringer på banen eller andre velgørende formål (vi har f.eks samlet penge ind til at kunne købe spillerpakker Womens Global Event arrangementer, Knæk Cancer mv.).
 
Er du i den heldige situation at din forsvunde disc er blevet fundet og du har fået en sms fra René (vores lost&found-mand), så er der flere måder du kan få din disc tilbage på:
  • Hente den hos René i Kokkedal (efter aftale, men han er hjemme de fleste aftener) - René bor 3 minutter fra Fredtoften, så kom forbi i forbindelse med en runde der.
  • Hente den til en onsdags-league på Eghjorten - grundet samlingens størrelse er discs kun med efter aftale!
  • Din disc kan også sendes - det koster 50kr (ny pris pr 1/1-2023) med DAO sendt til nærmeste pakkebutik (helt op til et kg discs!) - vi skal bruge navn, adresse, mobil og email.
  • Vælge at donere den og se pengene gå til et godt formål
Det er altid muligt at lade en ven hente dine discs - alle værdsætter at vi hjælper hinanden, og vil vil bare gerne se discene flyve igen!
 
Som udgangspunkt har du en måned til at få hentet eller arrangeret afhentning af din disc - det er dig der har ansvaret så snart vi har kontaktet dig. Skulle du blive forhindret i at hente den eller er René ikke tilgængelig, så nulstilles tiden selvf. hver eneste gang der er blevet kommunikeret, men erfaringen viser, at jo hurtigere discen hentes/sendes, jo større er chancen også for at den rent faktisk kommer hjem.
 
Bemærk, at der ikke sendes rykkere!
 
Husk at skrive tydelige kontaktinformationer i dine egne discs - også før du 'lige laver det der testkast' - der forsvinder rigtigt mange discs på den måde.
 
 
Som noget nyt er René fra 2023 begyndt at lave statistik for hvilke discs der kommer igennem L&F hos os, og fra 2024 kommer der endda mere data på.
Se statistik for 2023 her
Se statistik for 2024 her