Teeskilte findes herunder.
 
Banekort kan hentes her: lille udgave / stor udgave
Claus Gudum / Dronefun.dk lavede i 2020 en gennemflyvning af alle hullerne, så man rigtigt kan se hullerne før man tager ud og spiller. Se videoerne her (bemærk, at de nye hul 1+2 endnu ikke er opdaterede)
 
Kast ikke hvis der er folk på fairway eller i træerne. Spil evt. hullet fra rød tee. Tag ikke nogen chancer, uanset hvor sikker du mener at du selv er!
OB over hegnet bag kurven.
OB over hegnet til højre og bag kurven.
Pas på folk ved det store træ! Kast kun hvis der er frit. Tag ingen chancer! Ved mesterskaber spilles der som regel til den lange position (grå).
Hegnet i højre side er pillet ned, og der er derfor ikke længere OB på dette hul.
Åen er ikke OB! discen må tages op og flyttes bagud i forhold til kurven. (Dette er en lokal regel)
Pas på folk på stien til venstre! Kast kun hvis der er frit. Tag ingen chancer! Ved mesterkskaber spilles som regel til den venstre position (grå).
OB på og over vejen til venstre.
Ved mesterkskaber spilles som regel til den lange position (grå).
Mandatory på træ til venstre for hvid tee. Der skal spilles højre om træet! (Gælder kun spiller fra hvid tee) OB over vejen til bag og til højre for kurven.
OB i åen og over vejen til højre.
Mandatory på træ til venstre for rød tee. Der skal spilles højre om træet! OB i mosen og åen. Ved mesterkskaber spilles som regel til den venstre (lange) position (grå).
OB i mosen bag kurven. Pas på folk på stien til højre! Kast kun hvis der er frit. Tag ingen chancer!
Hegnet er taget ned og OB er derfor nu i vandet i mosen. Bemærk, at hvid og gul tee er flyttet op langs hegnet til venstre for den originale gule tee tegnet på kortet, og hullet er nu et par 4 hul.
Hegnet i højre side er nu taget ned, og der er derfor nu kun OB over hegnet langt bag kurven.
Pas på folk omkring kurven! Kast kun hvis der er frit. Tag ingen chancer!